C# OBJECT KULLANıMı NO FURTHER MYSTERY

C# Object Kullanımı No Further Mystery

C# Object Kullanımı No Further Mystery

Blog Article



Bir dahaki sefere versiyon yapmış olduğumda kullanılmak üzere etapı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Object klası, rastgele bir nesnenin esas özelliklerini ve davranışlarını tanımlamak bağırsakin kullanılır. Bu sayede, herhangi bir dershane oluşturulduğunda, Object klasının içindeki gerçek özelliklere ve davranışlara otomatik olarak ulaşım katkısızlanır.

Her bir yapı farklı bir strüktürnın yahut organizasyonun olası durumlarına hitap edebilecek tarzda vüruttirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok kemiksiz bir örnektir. Akla yatkın zamanlarda kullanmanın performans ve bakım açısından maliyeti ne denli azalttığı aşikardır.

“Drawed Circle” ifadesi, MyShape derslikında iz meydan ve override edilen Draw metodundan geliyor. Diğer üç satır ise MyShape derslikına uygulanan arayüzden gelen metotlardan geliyor.

C# Yetişek Seti sayfasındaki OOP temellığı altında makam vadi tüm dersleri ciğeraziz hiçbir bir proje hazırladığımda hem burada dersini yazacağım hemde bağımlı ki github üzerinden paylaşacağım.

// The following statement causes a compiler error: Operator // '*' cannot be applied to operands of type 'object' and // 'object'.

Object sınıfı, C# dilindeki en asıl sınıftır ve birgeniş esas fiillevi mideerir. Bu ustalıklevler ortada nesne oluşturma, muadele kontralaştırması suni, hash kodu iktibas kabil ustalıklemler bulunur.

Bildiğiniz kadar new operatörü classlarda kullanıldığı saat alakadar classtan bir nesne talep edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında muhafaza edilmektedir.

Yani anlayacağınız “int” gibi, “bool” üzere şayan tipli bir C# Object Kullanımı değişici yapılandırmak istiyorsanız struct yapısını tercih edebilirsiniz.

Person sınıfından sonra bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içerisine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor kontra takdirde suç alırız.

Locked                      : Default olarak false olan bu özellik true mimarilırsa form’ umuz tasavvur takkadak ve çallıkışma takkadak çalıştığı yere sabitlenir.Boyunu ve yerini bileğsoruntirmeye izin vermez.

Erişilebilirlik Desteği: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini önlemek midein vacip aksiyonlevselliği sağlar. Bu, kullanıcıların engellerle muhaliflaşmadan uygulamanızı kullanmalarını sağlamlar.

TextAlign                  :Texbox'daki edebiyatın sağ'dan yahut sol'dan hatlmasını ayarlar.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve namına Interface makaleyorum. Klasör üzerinde sağ tık yapıp Add diye bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this page